HACCP تجزیه و تحلیل خطر و کنترل نقاط بحرانی:

HACCP به معنای تجزیه و تحلیل خطر و کنترل نقاط بحرانی است و یک سیستم بهداشتی در مدیریت کیفیت در صنایع غذایی محسوب می گردد. HACCP را می توان یک سیستم کنترلی و یکی از راه های عملی در پیشبرد اهداف بهداشت مواد غذایی دانست. این استاندارد در طول زنجیره مواد غذایی ( از تولید کننده اولیه تا مصرف کننده نهایی ) دارای کاربرد بوده و با استفاده ار آن نسبت به کیفیت بهداشتی فراینده های غذایی اطمینان حاصل می گردد.

امتیازات سیستم HACCP علاوه بر تامین ایمنی مواد غذایی و سازگاری آن با سیستم مدیریت کیفیت ایزو، کمک به توسعه تجارت های جهانی از طریق افزایش اعتماد به ایمنی مواد غذایی نیز می باشد. که به کمک استقرار این سیستم به عمل می آید که فرایندهای غذایی هیچگونه خطری برای مصرف کننده ندارد.

 

با ثبت درخواست سفارش گوهینامه استاندارد ایزو، شرکت ایزوپارس از دو کشور، آلمان و یا انگلستان بنا به درخواست شما، گواهی موردنظر را درخواست داده، و گواهینامه مورد نظر شما طی مدت زمان کوتاه صادر شده و ارسال خواهد شد. لازم به ذکر است، گواهی نامه های صادرشده از هردو کشور دارای کد رجیستری می باشد که درخواست دهنده محترم جهت اطمینان  حاصل کردن از اصل بودن گواهی­نامه ها  به راحتی میتوانند کد گواهی نامه را از سایت موردنظر استعلام نمایند.

همچنین لازم میدانیم به اگاهی شما عزیزان برسانیم که گواهی نامه ­های استاندارد صادر شده از کشور انگلستان، که توسط شرکت ایزوپارس صادر می شود تحت نظارت اتحادیه اروپا  ASCB می باشد.

فهرست