ISO 22000

 

ISO 22000 نظام مدیریت ایمنی مواد غذایی:

سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی در سازمان تحت تاثیر عوامل مختلف به ویژه خطرات ایمنی مواد غذایی ، فراورده های فراهم شده و اندازه و ساختار سازمان قرار می گیرد، در سیستم مبتنی بر ISO 22000 لازم است که سازمان از یک رویکرد فرایندی و نظام مند به منظور تکوین سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی استفاده نماید. استاندارد ایزو ۲۲۰۰۰ سازمان را در راستای اهداف زیر یاری می نماید:

 

  1. امکان پذیری تجزیه و تحلیل خطر
  2. ایجاد برنامه های پیشنیازی عملیاتی
  3. ایجاد طرح HACCP
  4. طرح ریزی تصدیق
  5. ردیابی و کنترل عدم انطباق و به روز آوری اطلاعات

 

با ثبت درخواست سفارش گوهینامه استاندارد ایزو ، شرکت ایزوپارس از دو کشور، آلمان و یا انگلستان بنا به درخواست شما، گواهی موردنظر را درخواست داده، و گواهینامه مورد نظر شما طی مدت زمان کوتاه صادر شده و ارسال خواهد شد. لازم به ذکر است، گواهی نامه های صادرشده از هردو کشور دارای کد رجیستری می باشد که درخواست دهنده محترم جهت اطمینان  حاصل کردن از اصل بودن گواهی­نامه ها  به راحتی میتوانند کد گواهی نامه را از سایت موردنظر استعلام نمایند.

همچنین لازم میدانیم به اگاهی شما عزیزان برسانیم که گواهی نامه ­های استاندارد صادر شده از کشور انگلستان، که توسط شرکت ایزوپارس صادر می شود تحت نظارت اتحادیه اروپا  ASCB می باشد.

فهرست